Behandlinger / Fertilitetsbehandling

Fertilitetsbehandling

UFRIVILLIG BARNLØSHED
 er vel nok noget af det sværeste at acceptere for både kvinder og mænd og på baggrund af det stadig voksende tal af ufrivillige barnløse, valgte jeg i 2005 at specialisere mig i netop fertilitet.

ÅRSAGERNE TIL UFRIVVILIG BARNLØSHED/INFERTILITET

Der kan være mange årsager til, at en kvinde ikke bliver gravid og vi er alle forskellige og med det som udgangspunkt starter min behandling, gerne af begge parter. Statistikken siger:

• 35-50% nedsat sædkvalitet*

• 35% lukkede/skadede æggeledere

• 20% Ægløsningsforstyrrelser (PCO)

• 10-15% uforklarlige forhold

• 5% Andet (endometriose, seksuelle problemer….)

 
Mange af jer har sikkert hørt, at der ikke er noget at stille op imod dårlig sædkvalitet. Det er dog min erfaring, at det er der!!! Med kostvejledning, som er personlig tilrettelagt, kan sædkvaliteten forbedres helt op til 100% sunde sædceller!

TÅLMODIGHED....

er ikke det jeg møder mest af hos barnløse og det er fuldt forståeligt!

Dog er den manglende tålmodighed en stressfaktor, som ikke er specielt gunstig i forhold til at blive gravid, så min fornemste opgave er i mange tilfælde at afstresse kroppen, før den egentlige behandling starter. Ellers kan vi alle tre arbejde forgæves.

RESULTATER

Der er foretaget en del undersøgelser af virkningen af akupunktur i forbindelse med

IVF-behandling. Undersøgelserne viste øget graviditetschance hos kvinder, der fik akupunktur lige før (2 timer) og lige efter oplægningen.
Resultaterne er publiceret i det anerkendte tidsskrift ”Fertility and Sterility”.
Derudover er The Cochrane Library, som er en uafhængig international organisation, der gennemgår videnskabelig evidens for en lang række forskellige behandlinger, kommet til følgende konklusion:

”Data i denne meta-analyse tyder på, at akupunktur øger chancen for at få et
levendefødt barn i forbindelse med IVFbehandling, når den gives omkring tidspunktet
for embryo-oplægning ...”

Og hvordan kan det så være?

Jo, akupunktur har vist sig yderst effektiv i forhold til at forbedre forholdene i livmoderen, så det befrugtede æg har bedre mulighed for at sætte sig fast OG BLIVE DER efter befrugtningen. Samtidig er behandlingen effektiv i forhold til at modne æg og til at æg-kvaliteten forbedres. I den forbindelse anbefales behandling i op til
2 måneder før IVF/ICSI-behandling.

BEHANDLINGEN:

Jeg benytter mig af både massage, zoneterapi, akupunktur og øreakupunktur og dertil kommer kostvejledning, da miljøet i din krop ofte er medvirkende til fertilitets-udfordringerne. Dette gælder både for mænd og kvinder.

PROGRAM:

Uanset om I er i IVF/ICSI-behandling eller ikke, lægges et program for behandlingerne. De bedste resultater opnås, hvis dette program overholdes og derfor skal du/I være motiverede til at aflyse eventuelle andre aftaler, som kunne stå i vejen for rogrammet. Der behandles i perioder 2 gange om ugen og hver behandling varer ca. 1 time.

Jeg tilbyder naturligvis også mine behandlinger til jer, som ikke ønsker IVF/ICSI-behandling.

“3 millioner danskere anvender alternative behandlinger. Akupunktur, massage og zoneterapi er særlig populære behandlingsformer”.

(KILDE: STATENS INSTITUT FOR FOLKESUNDHED)
 
PRISER:

Da alle er forskellige, er det umuligt for mig at sige, hvor mange behandlinger, der kræves og det afhænger i den grad også af problematikken, men som udgangspunkt koster alle behandlinger kr . 750,- pr. time.

Der gives 10% i rabat på 10 behandlinger og 20% på 20 behandlinger. (10-/20-turs kort)

KORT OM MIG:

Jeg er uddannet og RABgodkendt akupunktør og zoneterapeut og for at udvikle mig, deltager jeg løbende i kurser og kortere uddannelser, der har relevans for mine behandlinger, senest hos:

Dr. Qunhui Mao, council member of Gynecological

Professional Committee of World Federation of

Chinese Medicine Societies.

Hanne Udengaard, Forskningssygeplejerske,

Fertilitetsklinikken, Herlev Hospital
 
Jeanette Bille Kjeldsen,
Sygeplejerske, akupunktør og zoneterapi med speciale i graviditet, fødsel og børn.

RAB-godkendelse – din garanti for høj faglighed, etik og sikkerhed

Klinik-atz.dk | CVR: 20292075 | Hovedgaden 26-28,1. sal, 2970 - Hørsholm | Tlf.: 4110 4100