Behandlinger / Patch behandling · LifeWave

Patch behandling · LifeWave

Patch behandlinger er forholdsvis nyt i Danmark og omfatter en hel række behandlingsmuligheder, der ikke er set før. Patch er små plastre der sættes der, hvor vi mener de hjælper.
 
 
På klinikken benytter vi disse små plastre, der virker som energiterapi (akupunktur og lign.). Plastrene er udviklet ved hjælp af nanoteknologi, som omdanner plastrene til små antenner, når de kommer i kontakt med kroppens infrarøde varme. Der findes 7 forskellige plastre, og hver har deres egen frekvens og eget virkeområde. Plastrene påvirker akupunkturpunkter og meridianbaner.
 
Hvordan virker LifeWave plastrene?
Når plasteret sættes på din krop eller nær kroppen (f.eks. på tøjet) aktiveres plasterets antenne. Denne udsender så signaler, som din krop opfanger. Derved aktiveres din krops egne funktioner.

Nemmest er måske, at sige,  at de virker ligesom solens stråler. Solens udsender et signal (strålerne), når solstrålerne rammer din krop stimuleres din krops egen dannelse af D-vitamin samt produktion af melanin (det, der gør os brune i huden).
 
Ingen medicin og grimme kemikalier trænger ind i din krop
Plastrene indeholder organisk materiale, aminosyrer, vand og ilt. Plastrene indeholder ingen medicinske stoffer og indholdet er indkapslet. Derved er der ingen stoffer, som kommer ind i din krop. Derfor er der ingen bivirkninger, som vi ellers kender fra den traditionelle smertestillende medicin.

De 7 forskellige plastre virker godt imod smerter, søvnproblemer, sukkertrang - /overspisning, forbedring af sportspræstationer, hurtigere og bedre regeneration. De kan optimere dine organfunktioner og celler, øge fedtforbrændingen og sidst, men ikke mindst dæmpe stress og i flere tilfælde også dæmpe f.eks. ADHD.
 
Du kan læse meget mere om plastrernes fortræffeligheder på www.lifewave.com
Klinik-atz.dk | CVR: 20292075 | Hovedgaden 26-28,1. sal, 2970 - Hørsholm | Tlf.: 4110 4100