Behandlinger / Japansk Lifting

Japansk Lifting

 
 
Japansk Lifting er en helt unik metode inden for naturlig ansigtsløftning – uden kirurgi. Teknikken er udviklet i Japan og benytter det nyeste indenfor hud-og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, ansigtszoneterapi, akupressur og lymfedrænage. Japansk Lifting løfter, glatter og afspænder ansigtet, så der opnås en større spændstighed og vitalitet i huden. 
Massagen virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige ældning. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger, udglattes ansigtets små hævelser og de fine linier reduceres, da spændinger i muskler og væv frigives. Ansigtet får en indre glød og klar udstråling. Reducerer misfarvninger og poser under øjnene.
 
Behandlingen indeholder følgende:
 
- Afrensning af ansig med blid gel*
- Maske af spirulina**
- Skulder-/nakke- og hovedbundsmassage, hvorved muskulaturen afspændes og
   lymfesystemet aktiveres
- afrensning af maske med vand
- ansigtsakupressur, som påvirker meridianbanerne i ansigtet og åbner for udrensning
- ansigtsmassage, som dræner muskulaturen for affaldsstoffer. Til massagen benyttes
  hybenrosekerneolie***
- lifting, hvor muskulaturen strammes op
- pålægning af ny, næringsrig maske****
- stimulering af øjenområde
- fodmassage (let zoneterapi)
- afrensning af maske med vand
- let massage med mineralsaltsten*****
- afslutning med hybenrosekerneolie 
 
Behandling: 1 time (afsæt 75min)
 
Produktbeskrivelser :
 
 * Spirulina:
Spirulina har så mange unikke og bemærkelsesværdige egenskaber. Det er svært at nævne dem alle. Vi vil her fokusere på de aspekter, der gør spirulina gavnlig for huden.

Egenskaber:

Tilfører næring til huden
Forebygger for tidlig ældning
Øger og binder hudens fugtighed
Giver energi til huden
Dybderenser porerne
Strammer huden op
En af de største fordele med Spirulina til hud er, at den er rigeste fødekilde af anti-oxidanter, den indeholder næsten alle kendte anti-oxidanter: C, B1, B5 og B6, mineralerne zink, mangan, kobber, aminosyre methionin, beta-caroten og vitamin E.

En anden særlig ingrediens i Spirulina er en gamma-linolensyre, som kun findes i ganske få frø og frugter. De andre mest kendte kilder er natlysolie (Oenothera) olie og modermælk. Gamma-linolsyre er en vigtig bestanddel ved dannelsen af​​nye cellemembraner.
 
 
*** Hybenrosekerneolie: 

Hybenkerne(frø) olien kommer fra er en rosenbusk (Rosa mosqueta), der vokser vildt i Andesbjergene i Sydamerika. Andesbjergene er stadig et af de få områder i verden, som stadig er upåvirket af forureningen.
Som hudpleje er olien fra hybenkernerne kendt for sine fugtgivende og blødgørende egenskaber. Olien indeholder essentielle fedtsyrer omega-3 og omega-6, samt flere antioxidanter. Den har et højt indhold af retinol i form af vitamin A samt en høj koncentration af vitamin C.
Dette er utvivlsomt grunden til de anti-aging egenskaber, som olien har.  Især vitamin A menes at  have indflydelse på celleregenerering, kollagen- / elastin stimulation og sidst, men ikke mindst evnen til at reducere fine linier og rynker sammen med reducering af pigmentering såsom fregner, "alderspletter", osv.
Oliens anti-inflammatoriske egenskaber har gjort det en ideel til behandling af eksem, og den har også vist sig at være effektiv mod solskoldning, udslet og akne og reducerer forekomsten af ​​ar over tid.

Anvendelse:Smøres på huden i tyndt lag 1-2 gange daglig de steder,man ønsker at forbedre hudens elasticitet, heling, fjerne ar, pletter, tør hud og rynkedannelser.


 
 
***** Himalaya saltsten
 
Salt er et vigtigt centralt næringsstof med usædvanlige evner og kvaliteter af afgørende betydning for at holde os i live. Himalayasaltsten indeholder 84 mineraler, som alle er brugbare for vores krop. Når stenene kommer i kontakt med huden, afgives de mineraler, som vi har brug for her og nu.
De er specielt effektive til uren hud samt giver hurtigere sårheling.
Himalaya er verdens mest rolige, fredfyldte og uudviklede område, og derfor er saltkrystallerne fra Himalayabjergene stadig rene og uberørte af forurening.
For at bevare strukturen i krystallerne er alle sten håndplukkede og bearbejdet med håndkraft og brug af dynamit i minerne er strengt forbudt.
 
 
 
 
 
Klinik-atz.dk | CVR: 20292075 | Hovedgaden 26-28,1. sal, 2970 - Hørsholm | Tlf.: 4110 4100